Blank Cover Image

Microbiology of meats. 3rd ed.

フォーマット:
図書
責任表示:
by Lloyd B.Jensen
言語:
英語
出版情報:
Champaign, Ill. Garrard Press, c1954
形態:
xvi, 422 p. ; 23 cm
著者名:
Jensen, Lloyd B., 1896- <DA07349023>  
書誌ID:
BA27511751
子書誌情報
Loading
所蔵情報
Loading availability information

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

American Meat Institute Foundation

Freeman

Drabble, J.

Angus and Robertson

Levie, Albert

Avi Pub.

3 図書 Meat hygiene

Miller, A. R. (Albert Rauch), 1899-

Lea & Febiger

日本食肉消費総合センター

日本食肉消費総合センター

Ashbrook, F. G. (Frank Getz), 1892-

D. Van Nostrand

Fenn, M.G.

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Organisation for Economic Co-operation and Development

Organisation for Econoic Co-operation and Development

Butz, Dale E., Baker, George L.

Harvard University, Graduate School of Business Administration, Division of Research

日本食肉消費総合センター

日本食肉消費総合センター