>> Google Books

A dictionary of Japanese food : ingredients & culture. 1st ed

フォーマット:
図書
責任表示:
Richard Hosking
言語:
英語; 日本語
出版情報:
Boston ; Rutland, Vt. ; Tokyo : Tuttle Publishing, 1996, c1995
形態:
239 p. ; 21 cm
著者名:
Hosking, Richard <DA13046886>  
書誌ID:
BA58119319
ISBN:
9780804820424 [0804820422]  CiNii Books  Webcat Plus  Google Books
9784805311134 [4805311134] (: pbk. : Japan)  CiNii Books  Webcat Plus  Google Books
子書誌情報
Loading
所蔵情報
Loading availability information

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

石毛, 直道(1937-)

Routledge

FFIジャーナル編集委員会

FFIジャーナル編集委員会

Greenwood Press

Bowring, Richard John, 1947-

Cambridge University Press

Lovera, José Rafael, Larrauri, Ainoa

Greenwood Press

松下, 幸子(1925-)

柏書房

Wiley Online Library Database Model, 1997 - Present

Montanari, Massimo, 1949-, Ipsen, Carl

Blackwell

11 図書 Japanese culture

武井, 直紀, Takano, Makoto

ASK

Pacific Science Congress, Smith, Robert John, 1927-, Beardsley, Richard King, 1918-

Johnson Reprint